Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn Volg onze RSS feeds Ons YouTube kanaal
direct bij werkgevers

Rotterdam regio

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van Rotterdam, Drechtsteden tot Moerdijk. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Rotterdam regio'
direct bij werkgevers

Amsterdam regio

0

Amsterdam regio

Ontdek de loopbaanmogelijkheden en carrièrekansen van de Amsterdam-IJmondregio. Je komt direct in contact met de recruiters van de bedrijven.

Start watertalent.nl voortaan met 'Amsterdam regio'
via

Intermediairs

0
Ontdek de loopbaanmogelijkheden met ondersteuning van een intermediair. Kom direct in contact met intercedenten die jou verder kunnen helpen bij een introductie binnen de haven en industrie.

Start watertalent.nl voortaan met 'Intermediairs'

Totaal (2)

 

STC Amsterdam

In 2013 heeft STC B.V. een vestiging in Amsterdam geopend. Op deze locatie verzorgen wij een uitgebreid pakket cursussen en opleidingen dat is toegespitst op het werkgebied en de activiteiten van de Amsterdamse haven en logistieke sector in Gro... Lees verder
2 opleiding 2 /Deze opleiding heeft ervaringvideo's 1
 

Watertalent Academie

In deze haven- en industrieregio hebben de bedrijven veel aandacht voor de vakinhoudelijke kennis van hun medewerkers. Watertalent Academie zet als aanvulling hierop de persoonlijke ontwikkeling van mensen en teams centraal. Met verschillende vo... Lees verder
96 opleiding 96 /Deze opleiding heeft ervaringvideo's 1 /Deze onderwijsinstelling heeft ervaringfoto's 10